Topfitte medewerkers

in je teams

Verandering en nieuwe uitdagingingen zijn onvermijdelijk voor je organisatie. Ontwikkel daarom veerkracht onder je medewerkers.

Zo blijven ze positief en gefocused en zijn ze flexibel genoeg om zich aan te passen en te innoveren. En weten ze bovendien te navigeren door de obstakels die zich onderweg voordoen.

Van het beter managen van organisatieverandering tot het ontwikkelen van het welzijn van je medewerkers. Wij bieden een oplossing voor één van de grootste uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan.

item showcase image

Verhoog productiviteit

Organisaties met corporate wellness programma's die de veerkracht van medewerkers verhogen, ervaren een toename van 8% in productiviteit.

item showcase image

Verbeter het welzijn van medewerkers

Een corporate welness programma verbetert het welzijn van medewerkers en verlaagt uitval en ongewenst vertrek.

item showcase image

Verlagen zieketeverzuim

Het verlagen van ziekteverzuim en het verbeteren van productiviteit leidt tot meer opbrengsten.

WOOSH5 mental coaching

Geschikt voor iedere beroepsgroep

In welk team je ook werkt of verantwoordelijk voor bent, welk beroep je ook uitoefent, managers, medewerkers, éénpitters…het maakt niet….

Mentale fitheid is enorm belangrijk, zelfs van levensbelang in een aantal beroepen.

Woosh5 heeft een oplossing die past bij iedere manier van werken.

Daarom is Woosh5 geschikt voor corporates, maar ook voor andere organisatie waar werkdruk en/of reorganisatie zorgen voor mentale onbalans bij medewerkers!

Neem snel contact op met ons Woosh5-team en laat hen de mensen uit je bedrijf , je organisatie of je team weer de mentale fitheid geven waar ze recht op hebben!